Home

Ben je op zoek naar een all-round DJ die jouw feest een muzikale boost geeft? Dan ben je hier op de juiste plek. Een feest is geslaagd als iedereen het naar zijn zin heeft, als de dansvloer de hele avond vol staat én als jij en jouw gasten zichtbaar genieten.

Met DJ Bas haal je een DJ in huis met een berg kennis en ervaring, een DJ die feilloos weet af te stemmen op de sfeer van het feest en de gasten van die avond.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk deze website voor een sfeerimpressie en neem snel contact met mij op. 

Een feest met DJ BAS

Elk feest is uniek; de aanleiding voor het feest, de locatie, de gasten, de sfeer en niet te vergeten jouw wensen. Daarom spreken we alles vooraf even goed door. Vaak vraag ik om een lijstje met favoriete nummers te maken, sommige klanten hebben ook duidelijke don’ts. Daar stem ik de muziek op af, tijdens het feest kijk ik goed rond en probeer zo precies de juiste platen te draaien. Pas als de dansvloer vol staat ben ik tevreden!

DJ-sets

Voor vrijwel iedere feestgrootte en locatie heb ik passend materiaal in huis, hieronder vind je een lijstje met mogelijkheden. Aangezien ieder feest uniek is, werk ik eigenlijk altijd op maat. Met behulp van onderstaand lijstje heb je vast een indruk van de mogelijkheden en de kosten.

DJ-SET klein à € 475,- exclusief BTW

  • DJ-Booth van truss met ledverlichting
  • Geluidsinstallatie geschikt voor feestjes tot ± 100 gasten
  • Lichtshow met 8 spots en 4 effecten op statief of kleine brug

DJ-SET middel à € 575,- exclusief BTW

  • DJ-Booth van truss met ledverlichting
  • Geluidsinstallatie geschikt voor feestjes tot ± 250 gasten
  • Lichtshow met 16 spots en 10 effecten aan een lichtbrug

DJ-SET groot à Vanaf € 575,- exclusief BTW (prijs op maat)

  • DJ-Booth van truss met ledverlichting
  • Geluidsinstallatie geschikt voor feesten vanaf 250 gasten
  • Lichtshow met effecten op maat

Maatwerk met DJ BAS

Ook voor andere gelegenheden dan een knalfeest verzorg ik muziek en geluid. Soms kan de juiste muziek bij een receptie, (sport-) evenement of ceremonie net dat verschil maken. Natuurlijk breng ik ook daarvoor passend materiaal mee, ik denk met je mee over mogelijkheden op locatie en ik zorg ervoor dat speeches en presentaties goed verstaanbaar zijn en het evenement vloeiend verloopt. Heb jij een muzikale of (geluids-) technische uitdaging?  Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Referenties

Drie Mòndjes Vurraf

Carnavalsvereniging De Pezerikken organiseert elk jaar in november een groots meezingfestijn. Afgelopen jaar verzorgde ik in de theaterzaal van CC Elckerlyc de muziek op de afterparty. Zie bijgevoegde aftermovie voor een impressie…

Kiwanis Stadsquiz Tilburg

Op 2 november 2019 organiseerde Kiwanis Club Tilburg de tweede editie van de Tilburgse Stadsquiz. Ik verzorgde de achtergrondmuziek tijdens de quiz en draaide plaatjes op de spectaculaire feestavond in het Willem ll stadion. Zie bijgevoegde aftermovie voor een impressie…

Bruiloft Sam & Robin

Op 15 juni 2019 gaven Sam en Robin elkaar het ja-woord op een wel heel bijzondere locatie. De manege naast hun huis werd voor hun trouwdag omgetoverd tot unieke trouwzaal annex feesttempel. Voor Sam & Robin mocht ik de huwelijksceremonie technisch ondersteunen, een achtergrondmuziekje verzorgen tijdens de borrel, maar vooral hun 300 gasten laten genieten …

Contact

Neem contact met ons op. Je vindt onze gegevens linksonder van deze pagina.